Lowlands Tactical: Forum

Full Version: Joint OP LT, TDNL en DLC #2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Niet te verwarren met het eerdere topic.

Lowlands Tactical organiseert weer een Joint OP met Tangodown en Dutch Lions Community. Ik denk dat we gezien de vorige keer niet meer uit hoeven te leggen, waarom we dus een deel twee maken.

Vanavond 01-06-2015 is besproken tussen Bert (DLC), PingWing (TDNL), Rasa, Sacha en mij, wat we allemaal gaan doen en hoe we het allemaal gaan doen.

Wanneer
Vrijdag 7 Augustus

Modset
@CBA_A3
@Alive
@TFAR
@NLD_Units
@ASDG_JR
@Mad_Resh
@Mad_Build
@ACE3
@AllinArmaTerrainPack
@RHS

Blastcore is optioneel
Wanneer de OPORDER gepresenteerd zal worden, zal ook een Play With Six repository beschikbaar gesteld worden.

Minstens een week van tevoren zal er een testscenario op de server worden gezet, waardoor iedereen op tijd zijn mods kan testen.

Tweede bijeenkomst
Maandag 29 Juni 20.30

Overige afspraken
-Geen 3rd Person
-Geen STHUD
-Advanced Flight Models enforced
-Alle support rollen worden door Alive afgehandeld, maar wanneer het spelersaantal de ruimte heeft, zal er een mogelijkheid zijn dat spelers zelf gaan vliegen. Echter zal daar niets respawnen. Als je uit de lucht word gehaald of neerstort, dan is de missie voor diegene afgelopen.
-Rasa is aangewezen om als neutrale speler (behoort niet tot een van de 3 clans/communities) de leiding te gaan nemen over deze missie. Rasa heeft jarenlange ervaring op dit gebied.

Kort idee wat we gaan doen
We spelen in Reshmaan en zullen tegen een conventioneel leger van Russen (RHS) vechten. We zullen daarbij logische en militair verantwoorde doelen uitschakelen en dit zullen we als compleet peleton gaan doen. Onderweg zullen er enkele stellingen zijn die we zullen moeten zuiveren en zijn er andere zaken te vinden, zoals ammocaches, intel en andere zaken.
Belangrijk:

Op DONDERDAG 30 JULI zal Rasa een training geven voor iedereen die de rol van NCO zal vertolken gedurende de Joint Op. Deze sessie zal voor iedereen toegankelijk zijn die interesse heeft om te NCOen tijdens en buiten de Joint Op. Mensen die het een en ander willen leren over leiding geven, reageren en communiceren in het veld worden aangeraden deze sessie bij te wonen.

De sessie word gehouden om 21.00 uur. Verzamelen op LowTac's Teamspeak server.
Geen mods zijn nodig.
Zal er zijn !!
Vraagje uit nieuwsgierigheid, wanneer staat de volgende meeting in de planning? (Kon geen samenvatting van de vorige keer vinden).
Er is niets afgesproken over een volgende meeting.
Ben er ook niet van overtuigt dat een volgende meeting nodig is.
Dan zie ik graag de briefing tegemoet. Smile